Zwangerschaps Massage

Van harte met u zwangerschap, een speciaal moment om bij stil te staan!!

De zwangerschap is een spannende maar vaak ook hele mooie en bijzondere tijd. Het is echter ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt met je lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en je voor te bereiden op de bevalling.
Ook heeft de zwangerschap invloed op je bloedsomloop.
Deze veranderingen kunnen er soms voor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE!!

Ik gebruik speciale massagetechieken die zalig ontspannen, zwangersschapskwaaltjes verminderen en veilig zijn tijdens de zwangerschap.

Hierdoor krijg je minder:

* minder rugpijn en bekkenklachten
* een betere nachtrust door de ontspanning en het los masseren van de pijnlijke spieren
* afname van stress
* soepelere spieren
* een betere bloedcirculatie
* minder kuitkrampen

De zwangerschapsmassages  mag je vanaf drie maanden zwangerschap tot en met de laatste dag van de zwangerschap ondergaan indien er sprake is van een gezonde zwangerschap. Mocht je medische klachten hebben, overleg dan eerst met je verloskundige of je behandelend arts.

Wellness Massage Heerde maakt gebruik van een speciaal luchtkussen waar een buikuitsparing in zit zodat u heerlijk op uw buik kunt liggen, een verademing aangezien het tijdens de zwangerschap normaal gesproken niet prettig is. Natuurlijk kan de zwangerschapsmassage ook in zijligging of zittend gegeven worden.

Deze massagevorm is zeer zeker een weldaad voor zowel moeder als baby!

 

 

Reacties zijn gesloten.