Wellness Massage

Om eens even totaal aan alle dagelijkse stress te kunnen ontsnappen en volledig te kunnen ontspannen is er de klassieke ontspanningsmassage. Een Wellness massage die staat voor een goed gevoel.

In onze maatschappij moeten we veel onder tijdsdruk presteren. De gejaagdheid en stress die dat met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Als we niet tijdig ontspannen, veroorzaakt deze spanning soms duidelijk merkbare (pijn)klachten of we voelen ons “niet lekker in ons vel”.
Soms zijn we daar echter al zo aan gewend dat we na een massage pas ervaren hoe ons lichaam eigenlijk hoort te voelen.

De wellnessmassage is een massage waarbij er meerdere massagetechnieken worden samengevoegd tot een ontspannend geheel.
Het is een rustgevende massagebehandeling met als hoofddoel ontspanning. Een moment van rust, een moment voor jezelf. Door een rustige, niet heel diepe behandeling, prikkelen we de lange spiervezels wat ontspanning van de spieren teweeg brengt. Z’n moment van relaxen is een heerlijke time-out en helpt u om lichamelijk en psychisch in balans te blijven, dus preventief, maar het is uiteraard ook geschikt om die balans weer terug te vinden.

Als u al duidelijk merkbare klachten heeft kunnen we in overleg ook na een ontspanningsmassage overgaan op klachten behandeling. Bij een klassieke ontspanningsmassage richten we ons namelijk op de ontspanning en het voorkomen van klachten, zijn er al klachten dan kunnen we samen bekijken of ik deze ook kan proberen te verlichten zo niet dan kan ik u evt. door verwijzen naar een goede fysiotherapeut.

Tip: om echt een volledige ontspanning te ervaren adviseren wij u om een uur te reserveren

Reacties zijn gesloten.