Afslank Massage

De afslankmassage (ook wel cellulite-massage genoemd) is een massage voor het corrigeren van het figuur, zonder af te vallen in kilo’s. Door de stevige en diepe massagetechnieken wordt onderhuids vocht- en vetweefsel gestimuleerd, afgebroken en afgevoerd. Hierdoor wordt de huid mooier en strakker en zal je gegarandeerd centimeters verliezen in omvang.

Deze massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert. De afslankmassage bestaat uit een unieke combinatie van huidroltechnieken, stevige kloppingen, cupping en drainage technieken. Je hoeft niet per se overgewicht te hebben om deze massage te ondergaan hij is namelijk ook effectief tegen cellulite, huidverslaping, hermodelering na zwangerschap of ter ondersteuning van een dieet.

Om optimaal resultaat te krijgen zijn minimaal 10 behandelingen nodig in 5 weken tijd, er wordt dus 2 keer per week gemasseerd. Aangeraden wordt om na de 10 behandelingen 2 keer per jaar  langs te komen voor een “onderhoudsbeurt”. Tijdens de 1e, 5e en 10e behandeling zult u op de behandelde zone worden gemeten.

De behandeling duurt ongeveer 20-25 minuten per keer.

Bij elke behandeling krijgt u op de te behandelde zone ook een afslankende lichaamspakking. Deze pakking verkoelt het lichaam, heeft een verstrakkende werking en zorgt er tevens voor dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd.

De te behandelde zones bij de afslank massage zijn:

  • bovenbenen (voor en achterzijde) en billen
  • buik en rug

Vanwege de vele afvalstoffen die vrij komen tijdens de massage kan er maar 1 zone tegelijk gemasseerd worden.

De afslankmassage is alleen als kuur te boeken, dit is inclusief een bodycontourgel ter waarde van €12.50. Deze gel kunt u twee keer daags op de behandelde lichaamsdelen inmasseren. Eventuele vervolgbehandelingen zijn wel per stuk te betalen.

Voor meer informatie over de afslank massage kunt u contact opnemen met Wellness Massage Heerde.

Afslank1

Reacties zijn gesloten.