Werkwijze

Kom tot rust in de sfeervolle praktijkruimte van Wellness Massage Heerde

Wanneer u voor de eerste keer voor een massagebehandeling komt bij Wellness Massage Heerde dan neem ik de tijd om kennis met u te maken. Deze kennismaking vindt plaats in mijn sfeervolle ontvangstkamer. Tijdens deze kennismaking/intake zal ik u enkele vragen stellen over eventuele bijzonderheden met betrekking tot uw gezondheid, om zo mogelijke contra-indicaties uit te sluiten. Dit zijn redenen waarom geheel of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. Samen zullen we ook bespreken of er extra aandacht besteedt moet worden aan bepaalde lichaamsdelen, en bekijken we waar de nadruk van de massage komt te liggen.

Wanneer bovenstaande punten duidelijk zijn nodig ik u uit om mee te gaan naar mijn massageruimte. De massages vinden plaats in een warme en sfeervolle ruimte, een ruimte waar u zich thuis zult voelen. Tijdens de massage ligt u op een professionele, mooie, solide massagetafel. Deze tafel heeft een uitermate prettig ligcomfort. Bijpassende accessoires zoals hoofdsteun, massagerol kunnen ingezet worden zodat u goed ligt en heerlijk kunt ontspannen. U wordt geheel onder gedekt met warme baddoeken alleen het gebied waar gemasseerd word licht vrij. Ik werk met verwarmde olie wat een warm en behaaglijk gevoel geeft.

U luistert tijdens de massage, tenzij u dit niet wenst, naar rustgevende achtergrondmuziek.
Na afloop van de massage is er, onder het genot van een kop thee of een glas water, een kort nagesprek en kunt u aangeven hoe u de behandeling heeft ervaren. Omdat de massage een intensieve werking heeft op het lichaam en je veel afvalstoffen zult verliezen, is het belangrijk om na de massage (ook thuis) veel water te drinken.

Rust, sfeer en kwaliteit is ons uitgangspunt!
Wij maken tijd voor u en zorgen dat u de tijd vergeet…

Reacties zijn gesloten.