Sabaaydi Kruidenstempel Massage

Sabaaydi kruidenstempel massage is één van werelds oude genezingsmethoden en werkt op de belangrijkste energiebanen die zich in het gehele menselijk lichaam bevinden. Het harmoniseert het lichaam en verlicht blokkades.

De Sabaaydi-massage is een diepe energetische massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van Thaise kruidenstempels. De massage is gebaseerd op de traditionele Thaise stempelmassage, de shiatsu, de klassieke massage en de voetreflexmassage.

Kruiden spelen een belangrijke rol in de Sabaaydi massage.
In ziekenhuizen in Thailand krijgen de patiënten voor de operatie eerst een vergelijkbare uitgebreide handeling met kruiden.

Voor Wie:

Voor mensen met reuma, fibromyalgie, menstruatie en andere hormonale klachten. Alle vormen van spier-klachten, jicht, spit, spierdystrofie, verzuring van het lichaam, vasthouden van vocht, oedeem, verstevigen van de bloedvaten, depressies, emotionele blokkades, inzetten en ondersteunen bij het lijnen, afvalstoffen loslaten en afvoeren. En natuurlijk voor mensen die preventief hun lichaam en geest gezond willen houden en willen genieten van een heerlijk ontspannende massage!

Voor wie is het niet geschikt:

Het is niet geschikt om een behandeling te ondergaan bij een van onderstaande klachten:

* zwangerschap met risicofactoren
* huidaandoeningen
* open wonden
* chemokuur
* suikerziekte en hoge bloeddruk (zonder medicatie)
* koorts, griep
* hartritmestoornissen.

De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale massage duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.

 

Reacties zijn gesloten.