Voorstellen

Mijn naam is Mariska van Werven en ik woon op de prachtige Veluwe in het dorpje Heerde. Ik woon hier samen met mijn man en onze drie kinderen.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in diverse functies in het bedrijfsleven, leuke functies waar ook mensen centraal staan, ben ik in 2013, na een bijzondere wending in mijn leven mijn hart gaan volgen. Door deze wending kwam ik erachter dat ik op andere wijze met mensen wilde werken. Ik ben dit gaan onderzoeken en vond uit waar mijn hart echt ligt; bij het masseren.

Een prachtig vakgebied waar ik zoveel energie van krijg dat ik in 2013 heb besloten om mijn eigen massagepraktijk op te richten. Mijn opleiding/cursussen hiertoe heb ik o.a. gevolgd bij de massage Academie, deze heb ik allen succesvol afgerond, iets waar ik erg trots op ben. Daarnaast heb ik verschillende specialisaties gevolgd en blijf ik voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in dit vakgebied door regelmatig cursussen, bijscholingen en lezingen te volgen.

Met mijn massages, die ik met rust en aandacht geef, wil ik u graag uitnodigen om ook in rust en aandacht bij uzelf te zijn. Om te voelen hoe het met u gaat of om even niets te hoeven. Om op te laden of om te ontspannen. Om te genieten of juist om pijnlijke spieren aandacht te geven. Kom ervaren wat een massage voor u kan betekenen!

U bent van harte welkom in mijn praktijk.

Mariska van Werven-Aalberts

Reacties zijn gesloten.