Licentie Massage Academie

LicentieDe meeste cursussen heb ik gevolgd bij de Massage Academie. Een onderdeel van de cursussen is het licentieprogramma waar ik jaarlijks aan deelneem.
Het in bezit zijn van de licentie is voor mij belangrijk. Deze licentie wordt afgegeven na gebleken geschiktheid. Het is een kwaliteitskeurmerk van de Massage Academie. Een bewijs dat ik als masseur voldoe aan de hoge kwaliteitseisen en professionaliteit die de Massage Academie van zijn masseurs verwacht.


De Licentie heeft een geldigheidsduur van één jaar. Als masseur ben ik verplicht om eenmaal per licentiejaar een supervisie/bijscholingsmoment te volgen t.b.v. de licentieverlenging. Deze supervisie/bijscholing is gericht op controle van de massagetechnieken, houding en sociale aspecten. Na gebleken geschiktheid wordt de licentie weer voor een jaar verlengd, en mag ik gebruik maken van het licentielogo op mijn site. Het zorgt ervoor dat je als cliënt weet dat je bij een wellnessmasseur terecht komt, die massage academie waardig masseert.

Reacties zijn gesloten.