Gelaatsmassage

Gelaatsmassage is een verfijnde vorm van massage, waarbij niet de volledige hand maar de vingers en de muizen van de hand het meeste werk doen. Tijdens deze massage worden het decolleté, nek-/schoudergebied en het gelaat gemasseerd.

Gelaatsmassage zorgt voor een goede doorbloeding in deze gebieden en stimuleert dat de afvalstoffen worden afgevoerd. Door de verschillende huidtypes zal geen gelaatsmassage het zelfde zijn.

Voorafgaand aan de gezichts-, decolleté- en nekmassage worden de nek, de schouders en het decolleté gereinigd d.m.v. aloe reinigingsmilk. Hierna volgt een ontspanningsmassage van de nek, de schouders en het gelaat.

De massage wordt gegeven met een neutrale massage olie, die zijdezacht aan voelt. Vervolgens wordt er een gezichtsmasker aangebracht. Dit masker laten we intrekken en daarna worden de overtollige resten verwijderd. Terwijl het gezichtsmasker inwerkt worden uw handen – als u dat wenst – gemasseerd met een heerlijk ruikende olie.

Tot slot wordt er een verzorgende crème op het gelaat aangebracht, deze herstelt het vochtevenwicht en gaat veroudering en rimpelvorming tegen.

Reacties zijn gesloten.